O nama

  

Kada je riječ o pranju posuđa i svemu što ide uz to, neprestano nastojimo pružiti fantastične rezultate.
Vodeća smo svjetska robna marka na području pranja posuđa prema preporukama i na prvom smo mjestu na području automatskog pranja posuđa već više od 60 godina.

Naša linija proizvoda Finish® preporučuje se češće od bilo koje druge marke proizvoda za pranje posuđa. To, međutim, ne znači da smo završili svoj razvoj.

I dalje ćemo se neprestano truditi poboljšavati svoje proizvode kako bismo vama i vašim obiteljima još godinama osiguravali najčišće i najsjajnije posuđe.AegBekoBoschElectroluxGaggenauHaierSamsungSiemens
NachtmannSpiegelauRiedelVilleroy

Finish® je najveća robna marka proizvoda za automatsko pranje posuđa u svijetu, a naša je vizija pomoći ljudima postići najveću čistoću posuđa.

Naša povijest

Finish® je tržišni predvodnik i već dugo djeluje kao inovator na svojem području.

Robnu marku Finish® pokrenula je tvrtka Economics Laboratory 1953. godine, a kupio ju je J. A. Benckiser zajedno s odjelom za potrošačke proizvode Eco-Lab Inc 1987. godine.

U ranim 1950-im godinama sve češća upotreba posuđa od lijevane plastike počela je uzrokovati probleme. Mrlje od kave i drugih namirnica izazvane sporim sušenjem predstavljale su uobičajen problem koji je otvorio nove mogućnosti za prave proizvode. Prenoseći znanja iz istraživanja vezanih uz potrebe mliječne industrije, Eco-Lab uveo je dva proizvoda koja će kasnije postati glavni igrači na području pranja posuđa u kućanstvu: Electrasol® i svoj novi vrhunski proizvod – Finish®.

Finish® je sada najveća svjetska robna marka proizvoda za automatsko pranje posuđa.

Imamo i niz proizvoda koje smo uveli prvi na tržištu – od prvog biološkog praška 1969. godine, prve dvoslojne tablete 1995. godine, pa sve do poznate crvene kuglice Powerball 1999. godine i lijevane kapsule s tri odjeljka u 21. stoljeću.

Proizvodi ove robne marke se sada prodaju u više od 40 zemalja diljem svijeta.

Glavna tržišta obuhvaćaju SAD, Kanadu, UK, Italiju i Njemačku, a sve smo prisutniji u zemljama u razvoju kao i na Bliskom istoku, Južnoj Africi i Japanu.